A legjobb játékok Androidra

2017. február 14. 08:15 - Phone Fanatics

Mindamellett, hogy olvasásra, munkára, email küldésre használjuk a telefonunkat, természetesen számos érdekes és szórakoztató játékkal is találkozhatunk. Utazás közben, buszon, metrón szívesen használjuk ezeket az alkalmazásokat az időtöltésre. Legújabb cikkünkben igyekeztünk összegyűjteni nektek a legjobb játékokat Android operációs rendszerre, amelyek remek kikapcsolódást nyújthatnak, ha unatkoznánk. Tény, hogy számtalan játékkal találkozhatunk a Google Play áruházban, megtalálni viszont a megfelelőt, korántsem egyszerű feladat. Milyen játékokat érdemes választanunk, ha szeretnénk kellemesen kikapcsolódni a hétköznapokban? Lássuk a listát:

androidplaygame.jpg1. Ninja Spinki

A Ninja Spinki tipikusan abba a kategóriába tartozik, amely egyszerű grafikailag, ugyanakkor rendkívül nehéz. A korábbi Flappy Bird nevű játékhoz hasonlóan, egy kifejezetten retro megjelenésű játék, amit azoknak ajánlunk, akik kifejezetten ezt a stílust preferálják napjainkban is. Alapvetően az a cél, hogy ne kerüljünk összetűzésbe semmilyen tárggyal, amely felénk közeledik a játék során. Ezek az akadályok lehetnek gyümölcsök, macskák és a legkülönfélébb dolgok, amiket csak el tudunk képzelni. Jobbra és balra mozgathatjuk a figuránkat és bizonyos szinten már csillagokat is dobhatunk ellenfeleinkre, amennyiben a karakterünk mögé koppintunk. Egyszerű? Nos nem igazán, de biztosan le fog kötni minket.

Letöltés itt

1.jpg2. Five Nights at Freddy's: Sister Location

Miután letöltötted a Ninja Spinkit, biztos lehetsz benne, hogy ez az egyszerű, de kihívásokkal teli játék jó néhány kellemes órát fog okozni neked. Ez a program egy kissé hátborzongató, de jó értelemben véve. A játék alapvetően egy sorozat legújabb epizódját, de nem szükséges játszani az előző verziókkal ahhoz, hogy élvezd a jelenlegit. Mindazonáltal, a játék célja hasonló, ugyanakkor mégis más az előző részekhez képest és pont ez teszi különlegessé. Ez sem azok közé tartozik, amelyek tipikusan az egyszerű és könnyen kezelhető ügyességi játékok közé tartoznak. Amennyiben szeretnél egy kis kihívást és kedveled a horror játékkörnyezetet, biztosan jó szórakozást fog okozni neked.

Letöltés itt

2.jpg3. WarFriends

A WarFriends magában foglalja a lövöldözős játékok érzetét és élményét, ugyanakkor a shooter játékokat kevésbé kedvelők számára is élvezetes lehet. Leginkább úgy tudnánk jellemezni, hogy egy kifejezetten általános és mindenki számára kedvelt szórakozási lehetőséget nyújt. A grafika megfelelő, pontosan az teszi kevésbé stresszessé a játékot, hogy nem valósághű. Itt is az a célunk, hogy megsemmisítsük az ellenfelünket a különböző pályákon. Az alapdirektívánk ugyanaz, mint a legtöbb hasonló játékban, de a Warfriends számos egyéb lehetőséget is kínál. Különböző fegyverek, csapattársak és eszközök segítségével dolgozhatunk. Vannak úgynevezett „”War cardok” is a játékban, amelyekkel felturbózhatjuk a fegyvereinket. Összességében egy olyan játék, amely kiváló szórakozást nyújt mindenkinek és fejleszti a stratégiai érzékünket is.

Letöltés itt

3.jpg4. Froggy Ribbit: Outrun the Chef

Amennyiben a WarFriends vagy az előző bemutatott játékok nem a te időzónádra lettek tervezve, íme egy olyan applikáció, amely néhány percre is remek kikapcsolódást nyújthat. A játék tematikája halálosan egyszerű. Egy konyhában kell elmenekülnünk a séf elől, illetve megakadályozni, hogy ételt készítsen belőlünk. Egy kifejezetten szórakoztató játék, mind grafikailag mind pedig a játékmenetet illetően. Ráadásul tökéletesen alkalmas rá, hogy akár csak néhány percre, amíg várjuk a buszt vagy a vonatot lekössük magunkat valamivel. Szerencsére ingyenes a játék, de természetesen találkozhatunk prémium verzióval is, amely számos tovább pályát és karaktert elérhetővé tesz számunkra.

Letöltés itt

4.png5. Asphalt Xtreme

Az Asphalt Xtreme a már jól ismert sorozat legutóbbi epizódja és az egyetlen olyan része, amely tartalmaz „Off-road” játék lehetőséget is. Szintén letölthetjük teljesen ingyen, opcionális alkalmazáson belüli plusz funkciókkal, amelyek a fizetős kategóriába tartoznak. A játszhatóság ebben az esetben is rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. A telefont kell döntenünk a kanyarodáshoz és bal oldalra koppintással fékezhetünk, jobb oldalra koppintással pedig bekapcsolhatjuk a nitrót. Ahhoz, hogy új funkciókat és autókat próbálhassunk ki, természetesen a játszanunk kell, mert csak a gyűjthető pontokkal tudjuk azokat megnyitni. Mindamellett, hogy nagyon szép a grafika tényleg igazi élményt nyújt a játék és akár órákig le tud kötni minket, hasonlóan a széria korábbi verzióihoz.

Letöltés itt

5.jpg6. The Trail: A Frontier Journey

A játék koncepciója azon alapul, hogy egy viszontagságokkal és kihívásokkal teli úton kell elérnünk a végleges célunkhoz, ahol megpihenhetünk. Eden Fallba kell eljutnunk a karakterünkkel, miközben az úton számos melléküldetést kell végrehajtanunk. Különböző tárgyakat kell összegyűjtenünk, kereskedhetünk és figyelnünk kell az energiánkra is, hiszen minden cselekedettel vagy tevékenységgel veszítünk belőle. Az irányítása rendkívül egyszerű, szinte csak huzigálnunk kell a képernyőn, hogy összegyűjtsük a különböző tárgyakat séta közben. Érdekesség, hogy azok az emberek, akikkel találkozhatunk útközben nem csak „botok” lehetnek, hanem valódi személyek is, akik szintén játszanak a játékkal.

Letöltés itt

6.jpg7. Make More

A Make More egy végletesen egyszerű Android játék, amely nem kíván tőlünk túl nagy stratégiai érzéket, mindazonáltal könnyen a telefon képernyőjére tapaszthatja a figyelmünket. A célunk, hogy a legtöbb terméket előállítsuk a főnökünk számára. Tulajdonképpen semmi mást nem kell csinálnunk a játék folyamán, mint koppintgatni. Egyet és kettőt. Ennyiből ki is merült, amit tudnunk kell hozzá, ezért is válik egy rendkívül könnyen kezelhető alkalmazássá. Feltelepíted és játszol vele, semmi tanulási idő csak az élmény, ami állandó. Mindemellett két különböző jövedelemforrással találkozhatunk a játék során. Crediteket gyűjthetünk, amiből új gyárakat és munkásokat tudunk vásárolni és „valódi” pénzt is szerezhetünk, amellyel elő tudjuk hívni a játék további funkcióit is. Annak ellenére, hogy a Make More csak egy „koppintós” játék, remek szórakozási élményt nyújt a mindennapokban, ha szeretnénk néhány percre kikapcsolni.

Letöltés itt

7.png8. Micro Machines

Bárki, aki játszott a 90-es évek számítógépes játékaival vagy azokon nőtt fel, annak ismerős lehet ez a fajta játék tematika, amit a Micro Machines kínál. 2016 júliusában jött ki elsőként IOS operációs rendszerre a játék, majd később megjelent Androidon is. 18 különböző járművel tudunk közlekedni és a versenyzésen túl számos tárgyat össze tudunk gyűjteni. Ráadásul itt is találkozhatunk más valódi személyekkel, akik szintén a ebben a világában játszanak. Természetesen szükséges internet kapcsolat a játékhoz, ebből kifolyóan. Szerencsére tovább is tudjuk fejleszteni az épp aktuális járművünket, tehát számos lehetőségünk van ebben a játékban is, ha szeretnénk egy kicsit jobban belemerülni. Kifejezetten ajánlott szórakozási lehetőség, amely hosszú időre le tud kötni minket, akár otthon is.

Letöltés itt

8.jpg9. Dustoff Heli Rescue II

Bárki, aki korábban már játszott a Dustoffal tudja, hogy nem véletlenül osztja meg a játékosokat ez az applikáció. Az egyik tábornak a „mindjárt-kitépem-a-hajam” érzést, míg a másiknak egy kiváló és szerethető játékélményt nyújt. A játék története szerint, helikopter pilótaként kell navigálnunk, és számos ellenféllel kell megküzdenünk út közben. Egy viszonylag könnyű, mégis néha fejfájást okozó irányítás mellett, számos küldetést kell teljesítenünk. Teljesen ingyen használhatjuk és nem szükséges videókat végigülnünk bizonyos funkciók eléréséhez, mint más programok esetében. Mivel tényleg számos küldetés és lehetőség áll a rendelkezésünkre a játékban, kifejezetten ajánljuk. Ráadásul egy teljesen ingyenes szórakozást nyújt nekünk.

Letöltés Itt

9.jpg10. REAL RACING 3

Végezetül egy igazán valósághű és lehengerlően gyönyörű grafikával rendelkező népszerű autós játék legújabb verzióját fogjuk bemutatni. Egy teljesen új minőséget és játékélményt biztosít a sorozat a mobil alkalmazások kedvelőinek. Számos különböző és népszerű autó modell közül választhatunk a játékban és rendkívül egyszerű kezelni. Természetesen itt is lehetőségünk nyílik fejleszteni az autókat és tökéletesíteni a játékban szerzett pontok segítségével. Azt, hogy mennyire népszerű az autós játékok között az eddigi több mint 200 millió letöltés is igazolja. Ehhez a játékhoz azonban már egy komoly erőforrásra van szükségünk és legalább 1,5GB helyet fog foglalni a telefonunk tárhelyéről.

Letöltés itt

image_adaptive_full_medium.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phonefanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr112254724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása