Milyen lesz a 8-as? Hírek és legendák az új iPhone-ról.

2017. március 29. 09:41 - Phone Fanatics

Tudjuk, hogy az Apple az iPhone 10. évfordulójára minden bizonnyal nagy durranásra készül. A korábbi széria esetében bár tapasztaltunk nagy újításokat, mégis az akkumulátor élettartamára sok panaszt hallhattunk. Amennyiben a pletykák igazak, az új verziónál már igyekeznek kiküszöbölni ezt a problémát és drasztikusan megnövelni a készenléti időt és a töltés gyorsaságát is.  Valószínűleg sok egyéb más érdekes lehetőség mellett, találkozhatunk Hogyan fog kinézni az amerikai vállalat új zászlóshajója? Milyen funkciókkal kecsegtet majd a számunkra és mekkora előrelépés lesz a 7-es iPhone-hoz képest? Cikkünkben a már tudható tények mellett számba vesszük, hogy az esetleges mendemondák realitását is. Lássuk, mit tudunk eddig a 8-ról.

 

0.jpg

1. Hírek és mendemondák

Feltehetően rozsdamentes acélból készült keretet és teljesen üveg designnal látják el az új készüléket, annak érdekében, hogy hatékonyan működjön a vezeték nélküli töltés. Továbbá, IP68-as tanúsítványt is kaphat a 8-as, amely azt jelenti, hogy legalább 30 percig tökéletesen ellenáll majd a telefon, ha vízbe kerülne. Elsőként fogják az OLED technológiát alkalmazni a telefon képernyőjén, és USB-C csatlakozással is találkozhatunk majd rajta. Vélhetően ez a telefon már képes lesz 3D-s képek is készíteni és egy teljesen új ujjlenyomat olvasóval is bővülhet, amely ezúttal magán a kijelzőn fog helyet foglalni.

2.jpg

2. Design

A legnagyobb újítás a design terén minden bizonnyal az lesz, hogy a telefon elülső részének szinte egészét a kijelző fogja lefedni. Az a trend, hogy a telefon eleje egy óriási kijelző egyre jobban elterjed a telefongyártó cégek esetében is. Így vélhetően az Apple is követni fogja ezt a vonalat. Már többször hallottunk pletykákat arról, hogy a „Home” gomb is el fog tűnni az új készülékről és valószínűleg ez így is lesz, ugyanis megerősített publikációk szerint arra készülnek, hogy magát az ujjlenyomat olvasót is a telefon kijelzőjén fogják elhelyezni.

1.jpg

3. Specifikációk

Az Apple tájékoztatása szerint 3 különböző képernyő méretben fog megjelenni. Feltehetően 4.7, 5.5 és 5.8 variánsai lesznek a készülék kijelzőjének. Ahogy már korábban megszokhattuk, ebben az esetben is egy teljesen új processzort fog kapni az újonnan érkező iPhone, vélhetően az A11-es lesz az, bár még nem hallhattunk publikációt az új rendszerchip érkezéséről.  Természetesen a gyorsaságra itt sem lesz majd panaszunk, bár ez nem is tartozott az iPhone gyengeségei közé korábban sem, köszönhetően a megfelelő hardware és software optimalizációnak. Számos spekulációt hallhattunk arról, hogy vezeték nélküli töltést tesznek majd lehetővé az új készüléken és minden bizonnyal ez így is lesz. Természetesen, az is egyértelmű, hogy lényegesen gyorsabban fogja feltölteni magát az új készülék. A kamera tekintetében a hátoldalon már szinte biztosan viszont látjuk a dupla lencsés változatot, amelyet korábban a 7-es készüléknél is felfedezhettünk. Mindemellett számíthatunk egy előlapi szelfi kamerára is, amely képes a 3D fotózásra. Továbbá, találkozhatunk majd a kivetített virtuális valósággal is, amely különböző tárgyakat és effekteket helyez el a telefon kameraképén.

3.jpg

4. Ár - érték

Minden bizonnyal drága lesz a telefon, amely annyira talán nem is meglepő, viszont a kérdés, hogy mennyire? Előreláthatólag 1200 Eurós áron fog megjelenni a piacon, de pontos információkkal egyelőre nem rendelkezünk.

Érdemes leváltani a korábbi készüléket?

Nem meglepő, hogy a rajongók körében ritkán merül fel a kérdés, hogy érdemes-e lecserélni a korábbi iPhone-t, hiszen szeretik minden évben megvásárolni a legújabb modellt. Amennyiben a 6-os vagy 6S modellt használod érdemes elgondolkozni rajta, hogy megvárod, amíg kijön a 8-as. A 7-es iPhone felhasználói számára is tartogat újdonságokat, de nekik nem feltétlenül érdemes lecserélni a telefonjukat.
unnamed-file.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phonefanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr6412382949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása