A legjobb Android telefonok szelfi készítéséhez

2017. március 30. 09:42 - Phone Fanatics

Manapság már rendkívül fejlett az okostelefonok fényképező funkciója, ennek ellenére mégsem egyszerű olyat találni, amelyik megfelelő előlapi kamerával rendelkezik. Mivel a szelfi képek minősége egyre fontosabbá válik egy adott készülék választásakor, ezért összegyűjtöttük nektek azokat az eszközöket, amelyekkel a legjobb egyszemélyes és csoportos fényképeket tudjátok elkészíteni a telefon előlapján elhelyezkedő kamera segítségével. Cikkünkben most az Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokra helyezzük a fókuszt, később bemutatjuk az Apple termékei közül is a témával kapcsolatos újdonságokat. Lássuk, melyek a legjobb androidos szelfitelefonok a piacon.

woman-taking-selfie.jpg1. LG V20

A V20-as LG alapvetően azoknak készült, akik az erőforrások megszállottjai, ugyanakkor igénylik a kiváló kamerával rendelkező telefonokat. A hátoldali dupla kamerával is csodálatos képeket készíthetünk, emellett pedig az 5 megapixeles előlapi fényképező is gyönyörű képeket készít. Ráadásul egy olyan lencsét kapott a szelfi kamera, aminek a segítségével sokkal szélesebb hatökörben tudunk fényképezni, tehát tökéletesen alkalmas a csoport képeket készítésére is. Kétségtelenül egy olyan telefon, amely nem fog csalódást okozni, ha fényképezésről van szó.

1.jpg2. LG G5

Ez a telefon egy igen komoly designváltáson esett át az előző G szériás készülékekhez képest. Mindamellett, hogy kifejezetten jó hardware specifikációkkal rendelkezik, kiválóan alkalmas a szelfi készítésre is. Az előlapi kamera 8MP-es és mind a nappali, mind pedig az éjszakai látási viszonyok között is kiválóan megállja a helyét. Ráadásul már az új 7.0 Nougat operációs rendszerrel van felszerelve a telefon, amely plusz előnyt jelent.

3.jpg3. OnePlus 3T

Nem számítottunk rá, hogy 2016-ban egy teljesen új zászlóshajót fog a OnePlus bemutatni, de mégis megtörtént. A teljesítményre biztosan nem lehet panaszunk, hiszen közel 6GB rendszermemóriát és egy snapdragon 821-es processzort tettek a telefonba. Ráadásul egy 16 megapixeles előlapi kamerával érkezik ,amely minden bizonnyal bőségesen elegendő lesz a tökéletes szelfi elkészítéséhez. Előnye továbbá, hogy számos beállítási és vágási funkciót találunk a fotók szerkesztésére és tökéletesítésére egyaránt.

2.jpg4. Samsung Galaxy S7/S7 edge

Az S6-os kétségtelenül úttörőnek számított és sokan a tökéletes jelzővel illették a készüléket. Nem is csoda, hiszen nagy lépést tett a vállalat a prémium telefonok horizontján. Ezen a nyomvonalon haladt tovább az S7-es, amely mindamellett, hogy megoldotta az előző széria gyemrekbetegségeit, természetese kapott egy kiváló minőségű fényképezőgépet is. Az előlapi kamera bár csak 5 megapixeles, elképesztően kiváló és éles fotókat készít még a rossz látási viszonyok között is. Nem hiába mondják, hogy a megapixelek már nem mérvadóak. Kifejezetten ajánljuk szelfi készítésre is az S7-est.

galaxy-s7-edge-still.jpg5. Google Pixel

Annak ellenére, hogy rendkívül drága telefonról beszélünk, a Pixel mind technológiailag, mind pedig megjelenésében is a legjobb készülékek közé tartozik. A 8 megapixeles előlapi kamerája gyönyörű képeket készít, tökéletesen alkalmas a csoport-szelfi-re is. Sokan vitatják, hogy a telefon megéri-e a horribilis árat, amelybe kerül, az viszont nem kérdés, hogy az egyik legszebb képet készítő fényképezőgéppel van felszerelve az eszköz.

12844810_515222_66610fe2206d414cc6860cbe381028be_wm.jpg

6. HTC 10

Kétségtelen, hogy a HTC 10 egy kiváló újszerű megjelenést kapott, amellyel sikerült hűnek maradnia az előző széria modellekhez. 12 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik, amely még az éjszakai látási viszonyok között is remek fotót készít. Ugyanez igaz az 5megapixeles előlapi kamerájára is, ráadásul számos érdekes funkciót is találhatunk a fotó szerkesztéssel kapcsolatosan. Szintén egy olyan telefon, amely tökéletesen alkalmas a szelfi készítésre.

htc-10-5-of-15-840x473.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phonefanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr8012385729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása