Így tedd hangulatossá az Android telefonodat

2017. február 21. 17:33 - Phone Fanatics

Számos módja van annak, hogy számunkra szebbé és személyesebbé varázsoljuk az Android operációs rendszerrel rendelkező telefonunkat. Változtathatunk háttérképet rajta, használhatunk új betűtípust vagy csengőhangot, sőt még teljesen új menürendszert is varázsolhatunk rá. Szinte naponta percenként tekintünk rá az okostelefonunkra, ezért kétségtelenül könnyen meg tudjuk unni a már megszokott felületet, amely a szemünk elé tárul. Tudtátok, hogy minden ikont meg tudtok változtatni a telefonotokon? Ráadásul szinte pillanatok alatt teljesen újakkal tudjátok leváltani a régieket, hogy legyen némi változatosság a telefonotok képernyőjén. Legújabb cikkünkben bemutatjuk a tíz legjobb ikon csomagot, amelyet az Android okostelefonotokra tudtok feltelepíteni, szinte percek alatt. Lássuk a listát:

icon-pack-teaser-1-w628.jpg

Mi az ikon csomag?

Egy olyan program, amellyel pillanatok alatt megváltozathatod a telefonodon lévő összes ikont és újjá tudod varázsolni a felhasználói felületedet. Ahhoz, hogy minél könnyebben fel tudd telepíteni ezeket az új szimbólumokat a telefonodra, mindenekelőtt egy ún. „Launchert” kell installálnod, amely leegyszerűsíti a folyamatot.  Az alábbi linken pillanatok alatt letölthető ez a program, és ráadásul teljesen ingyen. Ezt követően már bármikor, minden további bonyodalom nélkül meg tudjátok változtatni az épp aktuális ikonjaitokat. Rendkívül hasznos megoldás lehet, ha szeretnétek személyre szabni a telefonotokat. A következő pontokban megmutatjuk nektek, mely ikon csomagokat érdemes integrálni az Android okostelefonotokra.

unnamed.jpg1. Click UI

Számos egyéb ikon csomagot találhatunk a PlayStore-ban, de a Click UI az egyik legszebb és leginkább letisztult megoldás lehet számunkra. Finom árnyékok láthatóak az ikonok megjelenésén, amelyek rendkívül kellemes benyomást keltenek a szemnek. Függetlenül attól a ténytől, hogy az applikáció 2016 novemberében volt utoljára frissítve, így is számos remek ikont találhatunk benne. Továbbá lehetőségünk van specifikus alakzatok kérésére is a jól kezelhető felhasználói felületen, mellyel még egyedibbé tudjuk tenni a telefonunk menürendszerének megjelenését. Ugyancsak használható a telefonunk háttérképének megváltoztatására és a záró képernyőt is személyre tudjuk szabni az alkalmazás segítségével.

Letöltés itt

1.jpg2. Retrorika

A Retrorika ikoncsomag, ahogy a nevében is benne van, visszarepít minket a harminc évvel ezelőtti életérzésbe. Ugyanakkor megtartja a letisztult és kellemes megjelenést, és ez az összhang teszi igazán különlegessé. Minden ikon testre szabható, amivel igazán egyedi design alakítható ki, ha nem lennénk megelégedve az eredetivel. Összességében egy részlet gazdag és lenyűgöző ikoncsomagot kapunk, amelyet biztosan még sokáig nem fogunk lecserélni. Igazi különlegessége, hogy kiválóan ötvözi a retro és a modern stílust egymással és talán ez teszi az egyik legjobb ikon csomaggá a Retrorika-t. Természetesen ezzel az alkalmazással is be tudjuk állítani háttérképet magunknak, de tény, hogy erre a célra számos különleges applikációt találhatunk a Play Store-ban.

Letöltés itt

2.png

3. Polycon

El is érkeztünk a listánk első teljesen ingyenes ikon csomagjához. Amennyiben szereted a színes, ugyanakkor letisztult ikonokat, kiváló választás lehet számodra a Polycon ikoncsomag. Talán az egyik legnagyobb terjedelmű szimbólum összeállítást tudjuk letölteni ennek az alkalmazásnak a segítségével. Közel 750 különböző alakzat közül tudunk válogatni, de ebben az esetben is lehetőségünk van bizonyos specifikus kérések leadására is. Összességében gyönyörűvé varázsolhatjuk vele a telefonunk menürendszerét, ráadásul anélkül, hogy átláthatatlanná válna a sok különböző ikontól.

Letöltés itt

3.jpg4. CandyCons

A CandyCons egy elképesztő, közel 1070 ikonból álló, csomagot tartalmaz, ráadásul a legnépszerűbb modelleket teljesen személyre tudjuk szabni a segítségével. Ebben az esetben is lehetőségünk nyílik rá, hogy kérjünk egy bizonyos ikont, ha nem találnánk meg a megfelelőt a kollekcióban. Alapvetően, az esetek nagy részében a Google féle design színeket használja fel, és körülbelül 20 különböző háttérképet is tartalmaz. Semmi mást nem kell tenned hozzá, mint telepíteni egy „Launchert” ezt követően pedig egy koppintással ki tudod választani a megfelelő ikont számodra. Biztosan nem fogsz csalódni ebben a remek alkalmazásban.

Letöltés itt

4.png

5. PixBit

Ez a csomag nem csak a retro, de a régi Commodore 64-es életérzést is visszahozza a telefonunk képernyőjére, amennyiben a PixBitet választanánk. Érdekesség, hogy ugyanaz a fejlesztő készítette, mint a korábban bemutatott CandyCons-t.  Ebből következően tehát pontosan azon az elven is működik, mint az előbb említett társa. Ha hosszan nyomunk rá egy adott ikonra, lehetőségünk nyílik mozgatni vagy kukába hajítani azt. Gyakorlatilag minden funkciót megtartott, azonban a design egy teljesen más koncepcióba lépett. Bár nem áll annyi ikon a rendelkezésünkre, mint az eddig bemutatott csomagok esetében, mindazonáltal számos érdekes háttér közül tudunk válogatni, hogy egységessé tegyük a megjelenést.

Letöltés itt

5.jpg6. VIT

Közel 2000 különböző, ragyogó fehér alapú ikonokat ismerhetünk meg a VIT ikonjaiban.  A minimalista design és a letisztult ikonok ötvözésével egy igazán különleges alakzat összeállítást ismerhetünk meg.  Teljes mértékben újraformálja a telefonunk menürendszerének megjelenését, anélkül, hogy túlzóvá válna számunkra. Számos programmal kompatibilis, ráadásul teljesen ingyenes, ezáltal biztosan megér egy próbát. Tény, azonban, hogy 2015 óta nem került fel új tartalom a kollekcióba, mindazonáltal így is bőséges mennyiségű ikonok közül tudunk válogatni, ha a VIT-re esne a választás.

Letöltés itt

6.png

7.Pixel Icon Pack

Amennyiben szeretnél egy innovatív megjelenésű, a Google Pixel telefonban használt ikon kollekciót a magadénak tudni, mindenképpen választ ezt a kollekciót. Tény, hogy ez a csomag nem tartozik az ingyenes letölthetők közé, mindazonáltal nem kell mélyen a pénztárcánkba nyúlnunk hozzá. Egy igazi HD minőségű csomagot kaphatunk, melyben szintén megtaláljuk a korábban felsorolt specifikálási opciókat is, akárcsak a többi kollekcióban. Természetesen minden egyes ikon megjelenése tökéletesen változtatható és személyre szabható, ha megvásároljuk a Pixel Icon Pack-et. Érdemes rajta elgondolkoznunk, hiszen drasztikusan megváltoztathatjuk a telefonunk megjelenését általa.

Letöltés itt

7.png

8.Min

A Min, ahogy a nevében is benne van egy kifejezetten minimalista ikon csomag, amely úgy váltja ki a megfelelő hatást, ha monokróm stílusban jelenítjük meg őket.  A harmonikus és letisztult megjelenés kedvelőinek ajánljuk ezt az csomagot, mellyel jól átláthatóvá tehetjük a telefonunkat. A legjobb választás háttérképnek, ha egy teljesen sima, diszkrét színt próbálunk beilleszteni, így elérhetjük a kívánt, tökéletesen letisztult hatást. Különlegessége, hogy ingyenesen letölthető és tökéletesen funkcionál „launcher” nélkül is.

Letöltés itt

8.png

9.Outer Space

Végül az egyik legérdekesebb ikon csomagot mutatjuk be nektek. Az Outer Space segítségével egy igazi meseszerű megjelenést tudunk varázsolni a telefonunk kijelzőjére. Egy nyúl és egy afro frizurás macska szerepel a fő karakterek között. Rendkívül egyszerű a kezelés és az ikonok változtatása, mindazonáltal szükség van egy „launcher” használatára a fent megnevezettek közül, hogy tökéletesítsük a felhasználói élményt.

Letöltés itt

10.jpg

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://phonefanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr3312279511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sia 2017.03.10. 11:17:47

És akinek mondjuk Huawei vagy Xiaomi telója van, az simán csak belép a kínaiak saját tématárába és azt tölt le, amit akar, sőt, össze is tudja kombinálni a különböző témák egyes részeit, ha akarom x téma ikonjait teszem z téma háttérképeihez, vagy színvilágához. :) Nem kell play store-ozni.

J. McClane 2017.03.10. 12:26:15

Ha az a cel, hogy biztos ne talalja meg az ember az appokat akkor ezek tok jok.
süti beállítások módosítása