A 10 legjobb ingyenes email applikáció Androidra

2016. december 12. 17:48 - Phone Fanatics

A következő cikkünkben bemutatjuk a legjobb email küldésre alkalmas applikációkat, ezúttal az Android operációs rendszerrel felszerelt telefonokra. Általában asztali gépen még elboldogulunk azzal a megoldással, ha be kell jelentkeznünk egy adott email szolgáltató webes felületére, hogy elküldjünk egy üzenetet. Telefonon már lényegesen bosszantóbb tud lenni ugyanez a művelet. Természetesen ezzel nem kell bajlódnunk, hiszen számtalan hasznos alkalmazás letölthető a készülékünkre. De melyek a leginkább könnyen kezelhetőek ezek közül? Mik azok a funkciók, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjainkat?

20-unique-android-apps-offer-incredible-functionality_1280x600.jpg

1. Gmail - A nyilvánvaló választás

Bizonyára nem lepődtök meg, hogy a Google levelező applikációja került a listánk első helyére. Ahogy korábban az iPhone email küldő alkalmazásoknál, itt is az élen jár ez az alkalmazás. Tény, hogy számos egyéb opció közül tudunk választani, mindazonáltal a Gmail az egyik legpopulárisabb és legközkedveltebb email küldő az egész világon, számos érdekes funkcióval ellátva. Rendkívül gyors és funkcióban gazdag alkalmazásról beszélünk. Maga az applikáció nem marad el a már megszokott asztali gépen is használható rendszertől és egy rendkívül könnyen kezelhető felületet láthatunk. Alkalmas szinte minden email fiók integrálására a rendszerbe. Nagyon jó választás, ha már korábban is használtad a gmail online felületét email küldésre és szeretnéd a jól megszokott, letisztult designt és funkcionalitást köszönteni az okostelefonodon is.

Letöltés itt

image.jpg

2. Microsoft Outlook - A Gmail méltó ellenfele

Az Outlook mobil verziójának a története 2014-re nyúlik vissza, amikor a Microsoft megvásárolta az Accompli nevű alkalmazást.  Ezt követően néhány funkció és design változtatás után, megszületett az egyik legjobb email küldő alkalmazás a piacon. Az Outlook egy rendkívül hasznos és jól kezelhető program lett telefonon is. Nagyon könnyen tudod a segítségével rendszerezni az üzeneteiden túl, a különböző csatolmányokat is. Talán az összes email szolgáltatót nem tudja kezelni, de meglehetősen széles skáláról tudsz válogatni, ha szeretnél egy, már régebben használt fiókot integrálni. Az alábbi szolgáltatók esetében ez biztosan nem lesz probléma: Exchange, Outlook.com, Yahoo Mail, Gmail, iCloud, és Office 365. Ráadásul segít is rendszerezni fontosság szerint a beérkező üzeneteket. Azokat, amelyekre rendszeresen és gyorsan válaszolsz, előrébb fogja sorolni a postaládádban. Az egyetlen negatívuma, hogy talán kicsit lassabb, mint a Gmail.

Letöltés itt

outlook-android.jpg

3. Inbox - Egy újabb levelező alkalmazás a Google-től.

Az Inbox-ot leginkább úgy tudnánk jellemezni, hogy egy kibővített funkciókkal ellátott gmail. Nem minden esetben van rá szükségünk, hogy megannyi lehetőséget kapjunk a személyre szabásra, viszont némely esetben kifejezetten hasznos lehet. Legnagyobb erőssége a rendszerezés. A fejlesztők azoknak készítették ezt az alkalmazást, akik szeretik a lehető legjobban személyre szabni az email küldéssel és fogadással kapcsolatos lehetőségeiket. Folyamatosan ellenőrzi az emailjeidet és adott esetben egy felugró ablak formájában értesít, ha fontos üzeneted érkezik. Tény, hogy eltart egy darabig a beállítása, de megéri a fáradtságot, mert rengeteg idődet meg tudod spórolni vele.

Letöltés itt

inbox-100528277-primary_idge.jpg

4. Newton mail - Villámgyors szinkronizálás

A korábban Cloudmagic néven futó alkalmazás rendkívül sokrétű megoldást kínál nekünk. Szinte minden létező email szolgáltatótól tudunk fiókot integrálni a rendszerbe és közösen, egy helyen kezelni az egész levelezésünket. Amennyiben ez még nem lenne nekünk elég, Evernote és  Dropbox fiókunkat is csatlakoztatni tudjuk, hogy ezzel is egyszerűbben adhassunk hozzá csatolmányt az üzenetünkhöz.  A design modern és letisztult. Annak ellenére, hogy számos funkcióval rendelkezik, könnyedén megtaláljuk benne, amit keresünk. Jó választás lehet, ha szeretnél egy igazán könnyen és gyorsan kezelhető alkalmazást használni az üzleti vagy magán levelezéshez.

Letöltés itt

newton-mail.jpg

5. Blue Mail - Kiváló design és széleskörű funkciók

Az első benyomás a Blue Mail nevű alkalmazással kapcsolatosan kétségtelenül a lenyűgöző grafika. Másodszor azzal fogunk szembesülni, hogy az első pillanattól fogva ösztönösen használjuk is a programot, anélkül, hogy megtanultuk volna kezelni. Lehetőségünk nyílik saját teendő listát készíteni benne, megváltoztatni a színeket, értesítéseket beállítani és számos egyéb remek opciót használni, ami egy igazán sokoldalú applikációvá teszi a Blue Mailt. Az alábbi fiókokat biztosan tudod majd integrálni a rendszerbe : Gmail, Google Apps, Office 365, Hotmail, Mail.ru, AOL, Zoho, GMX és IMAP fiókok is. Az egyetlen hátrány, amit fel tudunk hozni, hogy sajnos a levelek szinkronizálását lassabban végzi társainál.

Letöltés itt

blue-mail-screenshot-2016-840x473.jpg6. Wemail – Az email alkalmazások Messengere

A Wemail az email küldő rendszerek vizuális innovációját mutatja be nekünk. A szokványos ( néhányunk számára unalmas ) megjelenítés helyett egy Messenger stílusú chat funkciót mutat be.  Mindezt egy nagyon letisztult és könnyen kezelhető felületen valósítja meg. Érdekes megoldás lehetnek azoknak, akik szeretnének valami újat kipróbálni a megszokott üzenet elrendezés helyett. Természetesen a legkorszerűbb keresési rendszert használja, ezért könnyen és gyorsan megtalálhatjuk benne az üzenetet, amely érdekel minket. Érdekes funkció, hogy tudtunkra adja, mennyi időt spórolunk meg vele, hogy az éppen aktuális formában rendszerezzük az üzeneteket.

Letöltés itt

rjubldhvxpuk2vfwwd5y.png7. Yahoo Mail – Hír olvasás, email kezelés közben

A Yahoo applikációja lehetőséget nyújt rá, hogy egyszerre tudj értesülni a legújabb hírekről, miközben böngészed az email fiókodat. Sokak számára kissé zavaró lehet, de a kifejezetten Yahoo felhasználók imádták ezt a funkciót már az asztali alkalmazásnál is. Ebből kifolyólag került bele a mobil verzióba is. Nagyon könnyű használni és az összes funkciót tartalmazza, amelyre egy átlagos felhasználónak szüksége lehet. Az egyetlen hátránya, hogy kizárólag Yahoo-s email címeket tudunk felhasználni.

Letöltés itt

imapin.jpg8. Nine – Egy igazán szép applikáció, Exchange felhasználók részére

A Nine elég hasonló alkalmazás, a már korábban említett Outlook-hoz. Talán a lényegi különbség az, hogy funkcionalitását tekintve többrétű a program. Szintén egy nagyon letisztult és könnyen használható felületet biztosít nekünk. Érdekes funkció, hogy a fontos céges levelezés védelmére, össze tudjuk hangolni a telefon ujjlenyomat olvasójával is. Ezzel is ki tudjuk zárni, hogy illetéktelenek tekintsék meg az üzleti levelezésünket. Alapvetően a Microsoft Exchange felhasználóknak készült, de egyéb levelezést is be tudunk rajta állítani.

Letöltés itt

nine-640.jpg

9. K-9 Mail – Az egyik legrégebbi email kezelő

A K-9 mail, egy azoknak az email kezelőknek a sorából, amelyek már régóta a piacon vannak. Nem kifejezetten innovatív kezelői felületet tudhat magáénak, de mentségére szóljon, hogy jól kezelhetőek benne az üzenetek és kíméli az akkumulátorunk teljesítményét is. Alapszintű felhasználói célokra egyébként tökéletes választás.

Letöltés itt

k-9-640x397.png

10. Mymail - Minden üzenet egy helyen!

A Mymail esetében egy kifejezetten mobil és felhasználó barát applikációról beszélünk. Szinte az összes IMAP és POP3 fiókodat tudod benne kezelni, tehát kiváló választás lehet azoknak, akiknek több különböző email szolgáltatónál is van fiókjuk és szeretnék végre rendszerben tartani a levelezést. A jól kezelhető felületnek köszönhetően kiváló választás lehet, hiszen több ezer emailt is könnyedén számon tudsz tartani a segítségével. Az értesítési beállításokban nincs hiány és ezzel is csak jobban kezelhetővé válik az applikáció.

Letöltés itt

unnamed.png

Köszönjük, hogy elolvastad!

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!

Rólunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://phonefanatics.blog.hu/api/trackback/id/tr8212043097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása